Opkøb af digitalt konsulenthus

Kæmpe mangel på digitale kompetencer skaber grundlaget for en ny virksomhedskonstellation, som vil gøre omstillingen til den digitale virkelighed langt mere effektiv

 

LIFTED COMPETENCE opkøber det digitale transformations-konsulenthus, Hoffmann & Krogsgaard Consulting.

Omstillingen til den digitale virkelighed, som både virksomheder og medarbejdere befinder sig i, har vist sig at være et paradigmeskifte for de fleste. Alene indenfor marketing skal op mod 27.000 nye jobfunktioner besættes i løbet af de kommende år* og der er allerede stor mangel på kvalificeret arbejdskraft. Undersøgelser fra EU viser desuden, at mere end 90% af fremtidens jobs vil kræve et højere niveau af digitale kompetencer, men halvdelen af det europæiske erhvervsliv besidder ikke de nødvendige kompetencer. Udviklingen rummer derfor både spændende muligheder for danske virksomheder – men også betydelige udfordringer. Af samme årsag oplever LIFTED COMPETENCE et meget stort behov for

uddannelse i digital markedsføring. Virksomheden udbyder en internationalt anerkendt diplomuddannelse, master classes samt certificeringer i digital marketing. Med det strategiske opkøb udvides servicepaletten med systemer til kortlægning af både virksomheders digitale modenhed samt planlægningsværktøjer til individ-tilpassede udviklingsforløb. Dermed styrker opkøbet af Hoffmann & Krogsgaard Consulting både LIFTED COMPETENCEs ledelse og markedstilbud. Ambitionen er at sikre bedre konkurrenceevne for danske virksomheder i en stadigt mere digital verden.

Stigende efterspørgsel på digitale kompetencer
“LIFTED COMPETENCE har allerede stor succes med at udvikle det danske erhvervslivs digitale kompetencer med den internationalt anerkendte diplomuddannelse “professional diploma in digital marketing”. Uddannelsen er det seneste år gennemført af mere end 150 danske erhvervsfolk – og festen stopper ikke her. Vi ser et stort behov for digital kompetenceudvikling i både store og små virksomheder på alle niveauer. Derfor har vi valgt at udvide forretningen og samtidig gøre vores ydelser mere tilpassede i forhold til virksomhedernes behov og digitale potentiale. Så de dygtige folk fra Hoffmann & Krogsgaard Consulting passer perfekt i vores forretning”, udtaler Jannik Liedner, CEO i moderselskabet LIFTED A/S.
Stærke nye profiler i LIFTED COMPETENCE
LIFTED COMPETENCE udvider teamet med to stærke profiler: Claus Hoffmann og Camilla Gad Krogsgaard – begge partnere i Hoffmann & Krogsgaard Consulting.

Claus Hoffmann tiltræder som CEO hos LIFTED COMPETENCE. Claus har mere end 20 års erfaring med ledelse, organisationsudvikling, e-learning og e-business fra en lang række virksomheder – både på det strategiske og operationelle plan. Han har stået i spidsen for udviklingen af resultatskabende og prisvindende løsninger indenfor digitalisering, e-handel og traditionel kundeservice.

Camilla Gad Krogsgaard træder ind i LIFTED COMPETENCE som partner. Camilla har en Cand.IT i Digital Innovation & Management fra IT Universitetet. Hendes akademiske baggrund har hun udnyttet i hendes arbejde som projektleder og konsulent de sidste 4 år, hvor hun har hjulpet virksomheder med at forstå, omfavne og udnytte digitale muligheder på det strategiske, operationelle og analytiske niveau på tværs af industrier.

“Med Camilla og Claus på holdet står vi endnu stærkere og er kommet ambitionen om at kunne levere Danmarks mest kompetencegivende uddannelser et skridt nærmere”, afslutter Jannik Liedner.

Læs mere om LIFTED COMPETENCE her

*) Kilde: Hovedscenario i analyse af “e-skills shortage” i Danmark, Empirica

OM LIFTED COMPETENCE
LIFTED COMPETENCE kortlægger og løfter kompetencer indenfor digital marketing, e-handel og kundeoplevelser – og hjælper individer og virksomheder med at få succes online.
LIFTED COMPETENCE ApS, et 100% ejet datterselskab af LIFTED A/S.

KONTAKTPERSONER:
LIFTED A/S, CEO Jannik Liedner, direkte telefon 22 65 53 56
LIFTED COMPETENCE ApS, CEO Claus Hoffmann, direkte telefon 23 36 16 80

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.