SKRÆDDERSYET DIGITAL
LÆRING, TRÆNING & COACHING

Vi hjælper talenter og virksomheder med at opbygge fremtidens marketingkompetencer via individualiserede udviklingsforløb;
En unik kombination af mesterlære, case-opgaver, træning i digitale værktøjer og certificeringer.

Siden 2013 har LIFTEDs digitale specialister holdt sig ekstra skarpe ved at dele ud af deres viden. Vi kortlægger og styrker kompetencer inden for digital marketing, e-handel og kundeoplevelser og løfter modenhedsniveauet blandt Danske virksomheder. Vi udvikler og skræddersyer både virksomhedsforløb og personlige træningsforløb for at hjælpe dig og din virksomhed med at få succes online. Du får værktøjer og metoder til at effektivisere kommunikationen, styrke samarbejdet samt analysere og forstå dine kunders behov og adfærd.

Med det sagt, er vi er ikke en kursusvirksomhed! Vi er digitale eksperter, der siden 2000 har hjulpet et hav af ambitiøse virksomheder med at få digital succes – og vi kæmper fra morgen til aften på at sikre optimal udnyttelse af digitale muligheder for vores kunder.

VÆLG EN SKRÆDDERSYET LØSNING

En skræddersyet løsning giver mulighed for at få gennemgået virksomhedens digitale strategi, eventuelle medarbejders individuelle ambitioner og få udviklet en fremadrettet handlingsplan der efterfølgende kan eksekveres. Virksomheden bestemmer hvad fokus skal være for forløbet. Uanset målet, består et forløb af en følgende:

screen-shot-2018-07-02-at-11.33.17

På baggrund af en indledende selvevaluering af Jeres nuværende kompetencer, ambitioner og ønsker for fremtidige mål, kortlægger vi, hvordan virksomheden bedst kan indfri sin digitale ambition for vækst, kunderelationer og interne kompetencer gennem udnyttelse af kanaler, teknologi og data.

Herefter gennemgår vi behovsafdækkende muligheder til at prioritere teknologi- og systemvalg, ressourcer og indsatsområder. På denne måde, får virksomheden en udviklingsplan for instruktion, træning og certificering af medarbejdere i de discipliner og processer der er nødvendige for at opnå det ønskede mål

LÆS VORES BROCHURE

Samarbejdspartnere

Hos LIFTED COMPETENCE arbejder vi sammen med Danmarks ledende organisationer inden for markedsføring, e-handel og digitalisering – Det er vi ret stolte over!

Competence

Business Danmark er en professionel fagforening og moderne a-kasse for alle, der arbejder med salg, marketing og rådgivning, og tilbyder medlemmerne juridisk rådgivning, coaching, selvudvikling, kontante fordele og a-kasse.

Competence

MarketCommunity er den førende Blog i Danmark for marketing professionelle i større virksomheder. Virksomhedens fokus er på relevante og nulevende marketingfaglige udfordringer i større virksomheder og stræber efter at gøre deres brugere bedre til deres arbejde.

Competence

FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel) er Danmarks førende organisation for e-handelsvirksomheder, som har til formål at styrke den danske internethandel.

 Interesseret i at høre nærmere?

Du er altid velkommen til at kontakte os, og komme forbi
til en uforpligtende snak om dine digitale muligheder.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt