COODEX – EN NY VÆKSTKOMET INDENFOR IT-LØSNINGER. HUBSPOT UNDERSTØTTER DEN FORTSATTE VÆKST.

SITUATIONEN

Codeex er en relativ ny virksomhed i markedet for IT-løsninger, og har formået at skabe imponerende vækstresultater på meget kort tid.

For at styrke mulighederne for at vinde markedsandele, har Codeex valgt at etablere en strategisk og målrettet marketingindsats, og investeret i stærke og kompetente marketingressourcer, og en HubSpot platform. Målet har bl.a. været at automatisere leadgenerering kosteffektivt, og udnytte, at marketing teamet i Codeex stod stærkt indenfor marketing, IT og salg i forvejen.

Løsningen blev leveret så Codeex selv kan optimere lead management løbende, og fortsat regne med LIFTED’s ekspertrådgivning, dels for at udvikle mod specifikke behov der måtte opstå, dels for at tage mere avancerede features i brug på det rigtige tidspunkt. Og hjælpe med, at platformen fortsat bliver prioriteret i organisationen gennem opretholdes af kvaliteten over tid og konstant synliggørelse af værdiskabelsen.

LIFTED’S TILGANG

Som HubSpot eksperter fokuserede vi på en skræddersyet HubSpot leverance forankret i forretningsmål, og specifikt tilpasset virksomhedens ressourcekapacitet.

  • Prioritering af fokus og sammenhæng i brugen af HubSpot’s mange muligheder
  • Centralisering af leadgenerering på tværs af moduler og funktioner i HubSpot
  • Integration af marketing- og salgsaktiviteter

LØSNINGEN

På rekordtid fik Codeex igangsat diverse aktiviteter og implementeringer i HubSpot, hvor LIFTED’s HubSpot-eksperter stod for konkret rådgivning og support undervejs i processen. Samarbejdet startede med at handle om HubSpot’s implementering af website, men udviklede sig hurtigt til at omhandle diverse digitale marketing- og salgsaktiviteter.

RESULTATER

Codeex resultater med brugen af HubSpot: 

  • Implementering af nyt HubSpot website på under 2 måneder
  • Opbygning af partnerkampagner på få måneder
  • Etablering af marketing automation
  • Udvidelse til CRM inden for ½ år efter marketingmodulet er taget i brug

Codeex’s Marketing Direktør, Michael Toft udtaler om samarbejdet: 

”Vi havde brug for HubSpot ekspertise, der tog udgangspunkt i de meget specifikke behov og udfordringer, vi sad med. Samtidig skulle vi introduceres til områder i løsningen, vi ikke nødvendigvis selv ville få øje på. Det er for os meget vigtigt, at vi i vores samarbejde løbende bliver klædt på til selv at kunne tænke i konkrete løsninger, så vi hele tiden selv har muligheden for at dygtiggøre os og bygge videre på opsætningerne. Samarbejdet har været en genvej til at få indsigt i funktionerne og sammenhængen på tværs af løsningen. Igennem samarbejdet har vi løbende sammen fundet work arounds for at få HubSpot til at virke efter vores ønsker.” 

 

Om Codeex

Codeex hjælper alle størrelser af virksomheder med IT-løsninger og services og er specialiseret i områderne; Outsourcing af IT-drift, Hosting, IT-sikkerhed, IT-infrastruktur, Stregkodeløsninger, Globale leverancer, IT-genbrug & Datasletning.

Ønsker du at høre mere om moderne lead management og marketing automation,
er du velkommen til at kontakte:

Martin Lindegaard
Partner, LIFTED
+45 28 45 04 13 | ml@lifted.dk

Martin rådgiver danske og internationale virksomheder om moderne marketing.
Han har 20 års erfaring med e-commerce og har hjulpet virksomheder som Danske Bank, Microsoft og Hiper med at opnå flere konverteringer, bedre salg og større afkast.

martin
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt