STRATEGISK OG INNOVATIV OPTIMERING AF KUNDEOPLEVELSER

Vi afdækker og beregner uforløst digitalt potentiale for din virksomhed – bl.a. ved at analysere og omsætte kundedata til værdifulde forretningsindsigter og designe forbedrede kundeoplevelser.

Online salg og selvbetjening vokser hurtigt disse år. Både forbrugere og virksomheder øger konstant deres brug af online kanaler – både traditionelle websites og mobile enheder. Men de fleste virksomheder formår ikke at udnytte deres fulde ebusiness-potentiale.

Måske får web-løsningerne ikke så meget kvalificeret trafik til den lavest mulige pris, som de kunne. Måske konverterer sitet ikke så meget af trafikken til kunder og signups, som det ellers kunne. Måske er ebusiness bare ikke nogen nem disciplin overhovedet. Det kræver at IT, marketing, kundeservice, ind- og udgående logistik, indkøb og ledelsen er helt synkrone – og altid stræber efter forbedringer. Det er svært at finde de rette interne resourcer og eksterne eksperter. Det er svært at budgettere og måle hvor stor forretningsmæssig værdi det skaber – målt både online og i form af offline synergier – og ikke mindst, hvad det koster i både investeringer, løbende håndtering og tab fra konfliktende kanaler.

Så din virksomhed er online – og tilbyder måske endda kunderne selvbetjening eller ehandel. Måske er din virksomhed tilstede og aktiv på sociale medier og bruger endda penge på både søgemaskine- og bannerannoncering. Men spørgsmålet er: Ved du præcist hvor meget forretningsværdi din digitale tilstedeværelse faktisk skaber – og måske endnu vigtigere: Kunne din virksomhed skabe større værdi fra digitale kanaler?

De fleste virksomheder har ikke en digital strategi, eller en digital strategi der er opdateret, i forhold til de mange nye muligheder vi konstant oplever skyde frem.

Kontakt LIFTED for en uforpligtende dialog om hvordan din digitale strategi kan optimeres med henblik på bedre konvertering og ROI.

EKSEMPLER PÅ LEVERANCER

POTENTIALEANALYSE

Undersøgelse der viste et potentiale på 500% mere effekt fra marketingindsatsen

KPI DASHBOARD

Et dashboard der gav gennemsigtighed og kulturel transformation til et stort FMCG selskab

KØREPLAN

En køreplan der viste vejen til digital vækst for et stort olieselskab

 

 Hold dig opdateret om digitale trends

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt