INVITATION TIL

ERHVERVSLEDERMØDE

DIGITAL TRANSFORMATION ER PÅ AGENDAEN

Hør bl.a. Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen, sætte fokus på kompetenceudvikling og ledelsens digitale parathed som afgørende faktorer for fremtidens vækst. LIFTED sætter digital transformation på agendaen og du er inviteret.

Langt de fleste virksomheder er påvirket af den teknologiske udvikling i vores samfund – og mange møder stor konkurrence fra udlandet, som stiller nye krav til virksomheder. Mange taler om digital transformation – og det fyger omkring os med ord som, Kunstig Intelligens, Big Data, 3D-print og Gamification. Men, hvilke kompetencer kræves det for at følge med den digitale udvikling og hvad bør erhvervsledere fokusere på, når man taler om de muligheder og trusler, som den digitale udvikling skaber.

LIFTED stiller skarpt på den digitale transformation og har inviteret Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen og førende ekspert og Managing Partner, Morten Kjær, Clay,  til en snak om hvad vi kan forvente og hvorfor vi skal omstille os og arbejde med digital transformation.

Hvis danske virksomheder skal lykkes med at omstille sig til en digital verden, konkurrere med udlandet og skabe vækst, er dygtige digitale medarbejdere afgørende, – Jannik Liedner, CEO

DU KAN MØDE

Troels Lund Poulsen

Troels Lund Poulsen

Erhvervs- og vækstminister

clay_04

Morten
Kjær

 Managing Partner, Clay A/S

Jannik

Jannik
Liedner

Partner & CEO, LIFTED A/S

Troels Lund Poulsen – Erhvervs- og vækstminister:

– Manglen på digital arbejdskraft lurer lige om hjørnet. Hvad er regeringens fokus i forhold til uddannelse og vækst på det digitale område?

Morten Kjær – Clay:
– De færreste virksomheder er født digitale. Det kræver at ledelse og bestyrelse forholder sig til nutidens digitale udfordringer. Morten Kjær giver konkrete råd om hvordan man sætter gang i den digitale transformation i ”normale” virksomheder.

Jannik Liedner – LIFTED:
– Hvilke digitale kompetencer skal man opbygge i virksomheden for at få succes, og hvordan kan man lave en digital udviklingsplan for medarbejderne?

 

Vi sørger for lidt let forfriskning!
Men skynd dig! Der er begrænsede antal pladser

Vi glæder os til at se dig!

LIFTED

Dato: 20. september
Tid: kl. 17:30-19:30
Sted:
Vibenshuset, Lyngbyvej 2, 2100 København Ø

PROGRAM

17:30-18:00 Registrering og let forfriskning
18:00-18:10 Velkomst og introduktion
18:10-18:30 Hvad fokuserer de fremmeste erhvervsledere på?
18:30-19:00 Hvad fokuserer regeringen på?
19:00-19:30 Hvad kan virksomhedsledere gøre – helt konkret?

TILMELDING

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt