HUBSPOT CERTIFICERET BUREAU I KØBENHAVN

HubSpot er en all-in-one marketing og salgsplatform, designet til marketing automation, lead generering og til at optimere virksomheders salgsprocesser.

LIFTED er certificeret HubSpot partner og har landets næsthøjeste Partner status, med et dedikeret team af specialister der dagligt hjælper vores kunder med strategi, implementering, opsætning, oplæring og eksekvering/optimering af Marketing automation, lead generering og salg.

Er du tvivl om I har sat HubSpot rigtigt op? Mangler I at se værdien fra Marketing Automation? Savner i strategisk sparring ift. organisation og KPI’er? I LIFTED svarer vi på spørgsmål som disse hver dag.

ntgral_goldparter_hubspot

FÅ MERE TRAFIK TIL DIT WEBSITE

Struktureret brug af alle relevante trafik kanaler, som sikrer en optimal udnyttelse af dit mediebudget, så du får flere besøgende til dit website

FÅ FLERE KVALITETS LEADS TIL DIT SALGS TEAM

Unik kombination af kreativ forretningsstrategi, billigere medieindkøb og engagerende kundeoplevelser

FÅ SAMLET SALG OG MARKETING I ÉN PLAN

Digitale salg- og marketingpionerer siden 90’erne. Erfaring med automationsystemer siden 00’erne. Forvaltning af mediebudgetter siden 10’erne

Uforpligtende HubSpot gennemsyn

Vi tilbyder en uforpligtende gennemgang af din HubSpot installation med henblik på at identificere konkrete og let implementerbare optimeringsmuligheder. 

Tænker du som en digital topleder?

Tør du teste din viden om Marketing Automation og leadgenerering? Brug to minutter og find ud af, hvor du ligger i forhold til førerfeltet.

HubSpot case

Læs hvordan vi hjalp vækstkometen Codeex til at vokse med HubSpot.

Brug for HubSpot sparring?

I tvivl om HubSpot er det rigtige valg for din virksomhed? Få svar på dine spørgsmål om HubSpot fra certificerede ekstperter i et uforpligtende telefonmøde.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt