HUBSPOT CERTIFICERET PARTNER I KØBENHAVN

HubSpot er en all-in-one marketing og salgsplatform, designet til marketing automation, lead generering og til at optimere virksomheders salgsprocesser.

LIFTED er certificeret HubSpot partner og har landets næsthøjeste Partner status. Med et dedikeret team af specialister der dagligt hjælper vores kunder med strategi, implementering, opsætning, oplæring og eksekvering/optimering af Marketing automation, lead generering og salg.

Er du tvivl om I har sat HubSpot rigtigt op? Mangler I at se værdien fra Marketing Automation? Savner i strategisk sparring ift. organisation og KPI’er? I LIFTED svarer vi på spørgsmål som disse hver dag.

ntgral_goldparter_hubspot

FÅ MERE TRAFIK TIL DIT WEBSITE

Struktureret brug af alle relevante trafik kanaler, som sikrer en optimal udnyttelse af dit mediebudget, så du får flere besøgende til dit website

FÅ FLERE KVALITETS LEADS TIL DIT SALGS TEAM

Brug dine egne data til at øge relevansen når du annoncerer, og automatiser indholdet på dine landingpages med de rette budskaber til dine besøgende

FÅ SAMLET SALG OG MARKETING I ÉN PLAN

Drop siloerne og få samlet salg og marketing i én samlet plan. Opsæt workflows og automation så dine sælgere får varmere leads og bedre konvertering

Uforpligtende HubSpot gennemsyn

Vi tilbyder en uforpligtende gennemgang af din HubSpot installation med henblik på at identificere konkrete og let implementerbare optimeringsmuligheder. 

Prøv HubSpot CRM gratis

Mangler du et system til lead- og kundehåndtering? Eller giver jeres nuværende martech hovedbrud i drift? Vi anbefaler i begge situationer, at I tester HubSpot.

HubSpot case

Læs hvordan vi hjalp vækstkometen Codeex til at vokse med HubSpot.

Brug for HubSpot sparring?

I tvivl om HubSpot er det rigtige valg for din virksomhed? Få svar på dine spørgsmål om HubSpot fra certificerede ekstperter i et uforpligtende telefonmøde.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt