OM LIFTED

Hvad laver LIFTED?

LIFTED består af ledende eksperter, der i gennemsnit har mere end 10 års erfaring med måling og optimering af digitale forretningsmuligheder. Vi er digitale købmænd, der skaber betydelig og beviselig værdi for vores klienter i form af øget kendskab, salg og kundeloyalitet. Vores købmandsskab bygger på stærk kommerciel indsigt, analytiske evner, kommunikationskompetencer, medieforståelse samt innovativ brug af ny teknologi. Dermed er LIFTED en helt ny type hybrid, der besidder et kompetencemix, som ikke findes andre steder – men et mix, som fremtidens markedsførere har brug for: Nogle som forstår forretningen, som kan trække relevant viden ud af “big data”, som kan eksekvere agilt på baggrund af denne viden, som kan måle den eksakte værdi af de investerede ressourcer – og som løbende gør marketing til en lærende proces, til gavn for hele organisationen. Vores klare målsætning er, at være ambitiøse virksomheders foretrukne partner, i forhold til faktabaseret optimering af marketingindsatser.

Hvad er LIFTEDs opskrift på succes?

Metoder + Værktøjer + Viden. Det lyder måske enkelt, men det har taget mange år at opbygge viden, udvælge digitale værktøjer og gennemprøve metoder. Man kan sammenligne LIFTED med formueforvaltere. Vi forvalter virksomheders penge, med det sigte at få størst muligt afkast, med lavest mulige risiko. Og for at kunne gøre det overvåger vi konstant markedet, har de bedste værktøjer og bygger anbefalinger på modeller, som tager højde for virksomhedens risiko-profil.

Hvilke værdier kan man kende LIFTED på?

Enkel og ærlig kommunikation, værdi for pengene, samt innovation og perfektionisme.

Hvor kommer LIFTEDs viden fra?

Konsulenterne i LIFTED har akkumuleret utallige års erfaringer fra klienter som f.eks. Dell, eBay, Nike, Google, ledende banker, forsikringsselskaber, +20 modebrands. LIFTEDs kommunikations-eksperter har udført eksperimenter med medier og budskaber overfor millioner af brugere – og ikke mindst, skabt millioner af kroner i dokumenteret ROI og mer-omsætning.

Hvad er LIFTEDs historie?

Siden de første kommercielle sites kom frem i midten af 1990’erne, har LIFTEDs konsulenter arbejdet med digital forretningsudvikling. En af de klienter, som var med til at lægge grundstenen for LIFTEDs filosofi og rådgivningsydelser var Dell Computers. To af LIFTEDs partnere drev alt Dells online marketing i Europa, i en periode hvor det var verdens største ehandels-forretning. Mere end 900 forskellige banner-budskaber fordelt på ca. 10.000 medier på tværs 15 sprog blev udskiftet hver eneste uge. Alt blev målt, og endnu vigtigere, alt blev evalueret. Der blev lært af fejl, og der blev konstant arbejdet med at gøre processen hurtigere og mere agil, så budskaber til sidst kunne ændres – i hele Europa – med få timers varsel, hvis noget ikke fungerede eller konkurrenten gik på markedet med en bedre pris.
Siden LIFTED blev etableret som selvstændigt brand i 2010 har selskabet vokset støt og roligt – og lønsomt. Det er nemlig vigtigt for LIFTED at få de rette talenter og klienter ombord i et tempo som tillader at kvaliteten hænger med.

LIFTEDs CVR-nummer er 24 99 89 24. Bankforbindelse er Nordea Bank Danmark. LIFTED er selvfinansierende og har for 3. år i træk højeste kredit-rating hos Soliditet (AAA)

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt