Opkøb af digitalt udviklingshus

LIFTED opruster forretningen med opkøb af det
digitale udviklingshus, Convertic


Det nye forretningsområde, LIFTED SOLUTION, skal sikre endnu mere intelligent kommunikation og skabe større værdi for kunderne på tværs af selskaberne.

Det digitale konsulenthus, LIFTED, er specialiseret i at hjælpe virksomheder med at få mest muligt ud af deres digitale tilstedeværelse og online mediainvesteringer. De har netop købt det digitale udviklingsbureau, Convertic, som laver digitale løsninger inden for web, e-handel m.m. I den digitale verden er områder som customer experience, mediaindkøb og udnyttelsen af de teknologiske muligheder meget tæt forbundet. Derfor er det en strategisk beslutning at koble de to forretningsområder sammen, fordi det giver kunderne flere muligheder og større værdi rent kommunikativt og digitalt.

Parterne har arbejdet sammen gennem en årrække og har flere fælles kunder. Siden Convertic blev stiftet i 2012, har de opbygget en solid kundebase inden for udvikling af web-, e-handel- og portalløsninger på førende content management platforme, herunder særligt Magento.

“Vi er rigtig glade for at Convertic nu bliver til LIFTED SOLUTION og dermed en del af LIFTED familien. Vi har samarbejdet i to år, hvoraf vi har boet under samme tag i et år, og nu er tiden inde til at tage det sidste skridt og integrere vores forretninger 100%” udtaler Martin Basse, CEO i Convertic og kommende partner i LIFTED A/S.

Jannik Liedner, CEO i LIFTED, supplerer “Vi ønsker med dette tiltag at kunne tilbyde vores kunder en dybere og mere integreret rådgivning samt sikre høj effektivitet i eksekveringen. Convertics og LIFTEDs kompetencer supplerer hinanden rigtigt godt og i det træk, vi laver nu, har vi dermed mulighed for at styrke både vores kunders og egen konkurrenceevne.

Læs mere om LIFTED SOLUTION her 


KONTAKTPERSONER:

  • LIFTED A/S, CEO Jannik Liedner, direkte telefon 22 65 53 56
  • LIFTED SOLUTION ApS, CEO Martin Basse, direkte telefon 22 89 47 67
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt