Over 100 danskere har fået det internationalt anerkendte diplom i digital marketing

Nu lanceres version 5.0 af pensum – og selve diplomet bliver “Linkedin-venligt”.

 

Når LIFTED COMPETENCE for andet år udbyder nye holdstart i diplomuddannelsen i digital marketing, er det i år med et helt nyt og opdateret undervisningsmateriale. Den nye opdatering “Professional Diploma in Digital Marketing – Syllabus 5.0” giver deltagerne den nyeste viden indenfor Digital Marketing. LIFTED COMPETENCEs undervisere har fået et nyt og uddybet undervisningsmateriale med helt nye cases, praktiske øvelser og eksempler, som skal sikre dybdegående læring inden for det digitale marketing univers. Med en praktisk orienteret tilgang bidrager undervisningen til, at deltagerne kan omsætte deres nye viden til praksis og anvende den på deres egen virksomhedscase.

 

Som noget helt nyt bliver det skriftlige diplombevis erstattet med et digitalt diplom, som deltagerne kan bruge på deres linkedin profil eller i deres CV. På den måde bliver elevernes nye digitale marketingkompetencer meget mere synlige for omverden sammenlignet med det skriftlige diplom.

 

Digital Marketing er et område, som er i konstant udvikling. Hos LIFTED COMPETENCE er vi derfor stolte over at kunne tilbyde en uddannelse, som hvert år bliver opdateret med den nyeste viden og de nyeste trends, så deltagerne får størst muligt udbytte af uddannelsen. LIFTED COMPETENCEs undervisere er certificeret i digital marketing og version 5.0 og de glæder sig til at komme i gang med det nye pensum og krydre det med deres mange års hands-on erfaring.

 

LIFTED COMPETENCE har siden første undervisningsgang sidste år uddannet over 100 danskere fra erhvervslivet og været med til at styrke deres digitale marketingkompetencer. På internationalt plan har over 9.000 gennemført uddannelsen.

Vær med når LIFTED COMPETENCE i samarbejde med Huset Markedsføring og DM&T starter fire nye hold op i efteråret 2015.

Læs mere om uddannelsen og tilmeld dig her

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt