LIFTED

SMV:DIGITAL

Vi afdækker og beregner uforløst digitalt potentiale for din virksomhed – bl.a. ved at analysere og omsætte kundedata til værdifulde forretningsindsigter, udarbejde prioriterede handlingsplaner og hjælpe med at føre dem ud i livet.

For de fleste små og mellemstore virksomheder (SMV) vokser online salg og selvbetjening hurtigt disse år. Men de fleste virksomheder formår ikke at udnytte deres fulde ebusiness-potentiale.

Får dine digitale løsninger nok trafik til en pris der giver mening for din forretning? Og konverterer trafikken til kunder og signups? Har I de rette interne resourcer og eksterne eksperter? Det er spørgsmål vi dagligt hjælper SMVer med at besvare, og finder også optimeringsmuligheder med udgangspunkt i de kunde- og markedsdata der er tilgængelige.

Vi hjælper SMV’er med digital forretningsudvikling, og gennem brug af dataanalyse udarbejder vi potentialestudier, handlingsplaner og hjælper med at føre dem ud i livet.

Kontakt os for en uforpligtende dialog om hvordan din digitale forretning kan optimeres med henblik på mere vækst, bedre resultater og øget bundlinie.

EKSEMPLER PÅ LEVERANCER

POTENTIALEANALYSE

Dataanalyse der viste et potentiale på 500% mere effekt fra marketingindsatsen for transportvirksomhed

KPI DASHBOARD

Et dashboard der gav gennemsigtighed og kulturel transformation til et FMCG selskab

KØREPLAN

En prioriteret køreplan der viste vejen til digital vækst for olieselskab

 Hold dig opdateret om digitale trends

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt