Vi hjælper ikke kun nye virksomheder med at skabe digitale produkter

Vi skaber skalerbare forretningsmodeller baseret på vores købmandsskab. Vi og vores netværk skaffer kapital. Vi stiller fysiske rammer til rådighed. Og vores talent for at tiltrække og fastholde brugere og kunder bringes i spil.

Vi har gjort det i mange år: Skaffet kunder til vores kunder. Nogle af dem helt fra start, som f.eks. et nyt bredbåndsselskab, der har fået titusindvis af kunder de første leveår.

Vi har også mange års erfaring med at sikre et kundecentrisk perspektiv på den gode idé. Nogle kalder det med rette det allervigtigste for en startup: At sikre kundevalidering… og gerne så tidligt som overhovedet muligt.

Og så har vi hjulpet mange store virksomheder med at skabe nye innovative digitale kundekoncepter – så vi ved hvordan det kommercielle kan forenes med brugerne. Alt dette er oftest noget som de nye virksomheder mangler. Ofte har de en stærk bærende idé, gode tekniske kompetencer – og masser af vilje til at lykkes.

LIFTEDs miljø på toppen af Vibenhuset danner idag rammen omkring en række startups, som alle har et stort digitalt skaleringspotentiale. Alle sidder tæt sammen med LIFTEDs team af erfarne konsulenter, der dagligt bistår i arbejdet med at skaffe kunder.

Har du en case og ønsker at blive en del af LIFTED VENTURES, så kontakt Jannik Liedner.

Eksempler på startups

Casefair

En ny og case-baseret måde at søge job

MY4

En ny og social betting platform

Celebrity Ninja

En ny måde at være tættere på dit idol

 Hold dig opdateret om digitale trends

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt