Vi giver dig tips til at opbygge et værdiskabende netværk

Netværk vil altid være en vigtig del af din professionelle karriere. Et godt netværk kan hjælpe dig med at lande et nyt job, skabe rammerne for en forfremmelse og vigtigst af alt hjælpe dig med at forblive et værdifuldt aktiv for din arbejdsgiver og branche. Uanset erfaring og branche bør et netværk give dig adgang til at opbygge relationer, motivere dig og bidrage til sparring og kompetenceudvikling.

 

Hvad kan du gøre for at opbygge et værdiskabende netværk?


Bliv LinkedIn Networker

I dag har du utallige muligheder for at opbygge et stærkt netværk via LinkedIn, Twitter, Google+, faglige morgenmøder etc. LinkedIn er stedet, hvor du kan netværke med ligesindede marketers. LinkedIn har et hav af funktioner, du kan bruge til at udvide dit netværk med. Du kan opbygge et spændende CV, bruge funktionen “people you may know” og sende en personlig besked, hvori du kort præsenterer dig selv og fortæller, hvordan du kan skabe værdi for den person, du inviterer til dit netværk. Du kan følge indflydelsesrige profiler, du gerne vil lære af eller gøre dig bemærket over for. Du kan også skrive dine egne artikler om interessante emner og vise, hvad du kan. Læs 10 best practices fra Cassie Breen.

Selvom vi lever i en digital tidsalder, er det stadig vigtigt, at du overvejer, hvordan du kan opbygge en personlig “offline” relation til folk i dit LinkedIn Network. Hvilke arrangementer kan du deltage i, som andre på LinkedIn deltager i? Er der debatoplæg, kurser eller morgenmøder, du kan deltage i, for at møde folk med samme ambitioner som dig?


Udvælg hvilke typer af netværk, du gerne vil være en del af

Mange glemmer at overveje, hvad deres mål er med at deltage i netværksmøder. Et oplagt mål er at få flere kunder i butikken. Men er det det eneste mål? Et mål kan også være at få inspiration, finde ligesindede fagfolk at spare med eller møde nye, potentielle samarbejdspartnere.

Lad os sige, du er marketingchef i en mellemstor virksomhed. Du har flere gange deltaget i diverse netværksmøder i håbet om at få ny inspiration, udvikle dig og skabe nye og værdiskabende relationer. Desværre er du tit løbet ind i netværksmøder, hvor størstedelen af deltagerne ikke har samme forudsætninger og forventninger som dig. Dit mål bør være at møde ligesindede marketers, hvor du kan sparre og udvikle dig, så du løbende føler du er on top of the game som marketingchef. Du har behov for at tale om erfaringer, udfordringer og potentialet med fremtidens marketing. Vær bevidst om dit mål med at deltage i netværksmøder og vælg et, som lever op til dine behov.

LIFTED COMPETENCE - netværksgrupper

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt