TRAFIKOPTIMERING

Hvilke kanaler skal drive kundetrafik til dit site?

Trafikoptimering handler om mange forskellige aktiviteter og viden om hvordan man får mest ud af de pågældende aktiviteter. Bannerannoncering har fx. fået en “renæssance”. Indtil for nylig var det meget svært at retfærdiggøre bannerannoncering ud fra et salgsperspektiv. Det var ganske enkelt for dyrt at købe eksponeringer, da for få brugere klikker på banners – og kvaliteten af dem som klikker er meget lav. Men teknologiske muligheder har gjort banners langt mere relevante. Nu kan vi vise banners overfor de brugere, som med stor sandsynlighed er i markedet for vores ydelser: Vi kan ramme dem på rette geografiske sted, på rette device, på rette tidspunkt på ugen, året, døgnet, baseret på deres historiske adfærd på både nettet og vores site. På den måde er bannerannoncering igen blevet en attraktiv trafikkilde.

På samme måde kan vi – ved hjælp af købmandsskab, strukturerede tests og ledende software-værktøjer – skabe dokumenteret værdi for SEO, SEM, email-marketing, sociale medier, etc.

LIFTED er eksperter i trafikoptimering. Vi foretager analyser af potentiale, så klienterne får mest muligt ud af trafik-kilderne – med tydelig dokumentation for ROI, løbende overvågning af performance samt risiko for kanal-kanabilisering.

LIFTED har en 100% transparent forretningsmodel, hvilket sikrer at evt. avance/kickback tilfalder kunden – ikke et mediebureau.

 Interesseret i at høre nærmere?

Du er altid velkommen til at kontakte os, og komme forbi
til en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine digitale muligheder.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt