OM LIFTED

Know-how. Kreativitet. Fremtidens
e-handel.

Siden de første webshops kom frem, har vi hjulpet både små, store, nationale og internationale virksomheder med at skabe kommerciel succes online.

Med vores mere end 20 års erfaring i (e)commerce-branchen har vi set, hvad der virker – og hvad der er overflødigt og ikke virker.

Den viden om teknologi, kommerciel kreativitet og vores netværk af de dygtigste folk på markedet, er fundamentet for vores løsning.

Lad os tage en snak om din forretning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

En skalerbar løsning til at indfri dine vækstambitioner

Vores mål er at samarbejde med virksomheder om at skabe et professionelt set-up, der er konkurrencedygtigt i et marked, hvor der kæmpes om kunderne som aldrig før.

Det gør vi ved at tilbyde software-as-a-service. 

Vi har skabt en stabil og enkel platform, baseret på verdensledende Magento Community 2 (Adobe Commerce) teknologi, der nemt kan håndtere samtlige salgskanaler i enhver virksomhed. 

Kort sagt: Vi optimerer motoren i din virksomhed – og vi gør det enkelt, billigt og hurtigt. 

Rødderne i
e-commerce stikker dybt

Vi er en del af LIFTED gruppen, som udbyder en række services, som alle har fokus på at skabe vækst i fremtidens detailhandel.

Vores dygtige kreds af investorer, bestyrelse og ledelse består af erfarne branchefolk.

Med i rygsækken er der erfaringer med at opbygge en global markedsleder for content management systemer og erfaringer med at arbejde med digital transformation, e-handel, performance marketing, automation og betalingsløsninger.

Lad os tage en snak om din forretning

Har du spørgsmål til din nuværende løsning, så vil vi hellere end gerne kaste et uforpligtende blik på din løsning og tage en snak om, hvordan du får den bedste og mest profitable model.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.